Pol

Sezona

Kategorija

O NAMA

    I NAŠEM KREATIVNOM FLORIDA TIMU

  Obuća Florida, je počela sa proizvodnjom 1994. godine od male porodične manufakture radom i stalnim inovacijama prerasla je u pravu modernu fabriku, koja proizvodi muški i ženski program. Saradnjom sa vodećim dobavljačima materijala i repromaterijala iz Turske i Italije, Florida osigurava proizvodnju obuće najvišeg kvaliteta. Naša obuća se proizvodi isključivo od najkvalitetnijih kožnih materijala.

  Godinama unazad uspešno poslujemo sa vodećim firmama u prodaji obuće, kako u Srbiji tako i u ostalim zemljama bivše SFRJ.

  Odeljenje dizajnera i modelara brinu o svakom detalju na crtežu koji treba da privuče pažnju probirljivih kupaca. Modeli nakon timskog odobravanja idu u dalji proces obrade, naredna faza podrazumeva grubo spajanje pri čemu se naročito vodi računa da se isprate nacrtne linije koje su zaštitni znak već prepoznatljiv na tržištu, zatim se tako obrađeni modeli montiraju do konačnog proizvoda.

  Na kraju sledi detaljan pregled, timske konsultacije o eventualnim izmenama i konačno pakovanje. Svake sezone pružamo najkvalitetnije trendove po pristupačnim cenama. Naša robna marka prepoznatljiva je na tržištu po savremenom dizajnu, kvalitetu i udobnosti. Velika strast prema poslu i beskrajna želja ka inovacijama vodi nas ka novim ciljevima, i osvajanju evropskog tržišta.

  Sa nama ste uvek u koraku sa vremenom.